ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Η Aries Energy & Transport Corp., που γιόρτασε πρόσφατα 20 της χρόνια, ιδρύθηκε το 2002 από τον Καπτ. Γαβριήλ Πετρίδη, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στη Ναυτιλία αφού εργάζεται από την ηλικία των 14 ετών και από την ηλικία των 26 ως καπετάνιος. Μετά από αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος στον τομέα της Ναυτιλίας ξεκίνησε τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία στο Λονδίνο, το 1991, με έμφαση αρχικά στη ναύλωση πλοίων και επεκτάθηκε από τον επόμενο χρόνο στην πλοιοκτησία. Με την πάροδο των χρόνων ανέπτυξε και διαχειρίστηκε έναν στόλο περίπου 150 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων πλοίων μεταφοράς φυσικού αερίου, reefers, χημικών προϊόντων ασφάλτου, δεξαμενόπλοιων ξηρών εμπορευματοκιβωτίων, κλπ.


Το ανήσυχο πνεύμα και ο ενθουσιασμός του, η περιέργεια, η εργασιακή ηθική, η επιχειρηματική νοοτροπία και η αποφασιστικότητά του τον ώθησαν να επεκτείνει τις δραστηριότητες του Ομίλου σε διαφορετικούς κλάδους, εντός και εκτός συνόρων. Εκτός από τον τίτλο του Καπετάνιου, από τις 15 Απριλίου 2021, ο Καπτ. Πετρίδης είναι Επίτιμος Πρόξενος του Βιετνάμ στον Πειραιά.


Δίνοντας έμφαση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, χάρη στην αξιοπιστία και τη φήμη του στην αγορά, ο Όμιλος πέτυχε:

  • Τη δημιουργία πολλαπλών εμπορικών συνεργασιών ιδιωτικού και δημοσίου
  • Τη συμμετοχή σε διάφορα προγράμματα που ανήκουν σε παγκοσμίου φήμης χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως The Bank of Scotland- Global Shipping Finance, den norske bank κλπ.
  • γίνει μία από τις πρώτες ναυτιλιακές οντότητες ελληνικής καταγωγής που θα εισαχθεί δημόσια στο Χρηματιστήριο Nasdaq
  • κατέχουν μια ποικιλία περιουσιακών στοιχείων τόσο εκτός όσο και στην ξηρά, συνοδευόμενα από εσωτερικές υπηρεσίες.

.
COOKIE DIALOG